Bedrijven

Wil jij je als bedrijf inzetten voor 'n Ouwe Sok? Dat kan! Wij zoeken partners op allerlei verschillende vlakken. Zo kun je een hangteam leveren inclusief logo van jouw bedrijf tijdens ons evenement of een product of dienst leveren voor onze veiling. Maar ook met speelgoed, snoepgoed, uitjes of andere cadeaus voor onze doelgroep zijn wij heel erg blij. Hieronder vind je een aantal van onze opties:

Hangteam + logo op ons evenement

Op 2 en 3 april strijden wij voor het wereldrecord Langste-Waslijn-met-Sokken. De sokken zijn al binnen, ze hoeven alleen nog opgehangen te worden. Dit laten wij op zaterdag doen door bedrijventeams. In ruil voor een bijdrage krijgen zij de mogelijkheid om met maximaal 15 medewerkers sokken op te hangen (en zo te strijden voor de eretitel Helden op Sokken), een aantal consumpties en een logo op onze Wall of Fame. De grote van het logo hangt af van het bedrag dat je betaald:

  • € 750,- Hangteam, borrel en logo in formaat 75 x 100 cm én +/- 40 kinderen de dag van hun leven bezorgd.
  • € 1.400,- Hangteam, borrel en logo in formaat 150 x 100 cm én +/- 70 kinderen de dag van hun leven bezorgd.
  • € 2.250,- Hangteam, borrel en logo in formaat 150 x 200 cm én +/- 112 kinderen de dag van hun leven bezorgd.
  • € 3.000,- Hangteam, borrel en logo in formaat 300 x 200 cm én +/- 150 kinderen de dag van hun leven bezorgd.

De logo's worden geplaatst op banners tegenover de sokken en zijn daarmee zowel te zien voor bezoekers als de pers. Logo's worden eveneens geplaatst op onze website en eventuele andere uitingen. Meer informatie of aanmelden als hangteam kan hier.

Naamloos-2.png

Veilingitem

Voor onze veiling zijn we continu op zoek naar unieke producten of diensten. Deze worden online aangeboden en extra onder de aandacht gebracht naar aanloop van én tijdens ons evenement. Bij het aanbieden van een veilingitem mag je zelf de voorwaarde bepalen. Denk daarbij aan een minimaal openingsbod, voorwaarde voor verzilvering en eventuele sluitingsdatum. Een veilingitem kun je hier aanbieden.

Handjes of diensten

Een evenement organiseren kost geld. Dankzij een gulle donatie van Gemeente Helmond kunnen wij de recordpoging kosten neutraal doen. Daardoor kunnen wij al het opgehaalde sponsorgeld doneren aan de kinderen onder de armoedegrens. Maar dat wil wel zeggen dat wij voor het evenement elk dubbeltje 3 keer om moeten draaien. Dat doen wij met alle liefde. Mocht jij echter als bedrijf kunnen helpen om ons record tot een nog groter succes te maken, dan horen wij dat graag. Van artiesten voor ons podium tot transport en catering. Want elke euro die wij niet hoeven uit te geven aan het evenement kan rechtstreeks naar de kinderen toe!

Eigen initiatief

Wil jij een marathon lopen voor het goede doel? Of statiegeld inzamelen op jouw bedrijf? Of heb je zelf creatieve ideeën waarop je geld kunt inzamelen? Dan komen wij graag met je in contact!