Hangteam

_DSC6248.jpg

100.000 sokken ophangen doe je niet alleen. Kom jij ons helpen? Meld je dan met 10 tot 15 personen aan als hangteam. Hangen jullie het snelst 1.000 sokken op? Dan winnen jullie, naast eeuwige roem, de titel Helden op Sokken.

Als sokkenteam mag je kiezen uit 2 opties: meedoen als bedrijf of als familie/vriendengroep.

Vereniging, sportclub of vriendengroep

Jij strijdt met 10 tot 15 personen met jouw vriendengroep / sportclub of vereniging om de titel Helden op Sokken. Jullie betalen € 75,- en bezorgen daarmee +/- 4 kinderen de dag van hun leven.

  • Jouw team wordt verwacht op zondag 17 oktober (dag van de armoede) tussen 10.00 en 18.00 uur.
  • De sokken worden opgehangen op het Piet Blomplein (voor de kubuswoningen) onder het genot van live-muziek en omringd door leuke aanvullende activiteiten.

Bedrijf of netwerkclub

Met maximaal 15 collega's gaan jullie voor de titel Helden op Sokken. Voor € 750,- ontvangen jullie naast een logo op het evenemententerrein krijgen jullie natuurlijk ook een hapje en een drankje, maar bovenal bezorgen jullie bijna 40 kinderen de dag van hun leven.

  • Bedrijventeams strijden op zaterdag 16 oktober tussen 12.00 en 22.00 uur. Elk team hangt minimaal 2 keer 1.000 sokken op.
  • De sokken worden opgehangen op het Piet Blomplein (voor de kubuswoningen) onder het genot van live-muziek en omringd door leuke aanvullende activiteiten.
  • Wil je weten wat je als bedrijf nog meer kan doen? Kijk dan hier.

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. Wil je eerst meer informatie of heb je nog even nodig de juiste steunkousen bij elkaar te zoeken? Meld je dan via hetzelfde formulier aan om op de hoogte te blijven.